HVEM ER “DITT” MENNESKE PÅ JORDEN?

 

 

Har du et menneske på jorden som står deg nærmere enn alle andre? Det er en gave. 

 
Har du et menneske i livet som står deg nærmere enn alle andre? Det er en gave. For mange er dette en kjæreste, ektemann eller kone, men det kan like gjerne være en mor, far, søster, bror, tante eller en bestevenn.
Dette har med kjemi å gjøre ofte romantisk men ikke nødvendigvis. Det handler mest om å evne og nå og forstå hverandre på en helt spesiell måte. Ofte på et dypere nivå enn de aller fleste andre. Det handler om å føle seg så nær og så trygg på noen at man nærmest har grodd seg litt sammen. Du bærer et urokkelig bånd med denne personen som ikke kan forståes før man har opplevd det selv, hør min bønn ta aldri tiden med dine mennesker forgitt. Bruk tid med det eller de menneskene som betyr mer for deg enn alt og alle på jorden. Se dem. Elsk dem og ikke alltid tenk at det kommer flere anledninger og vi har all verdens av tid til å oppleve ting sammen.  Det vet du ikke min kjære. Verdsett det spesielle båndet du har med ditt menneske. Erkjenn at det er viktig, sterkt og spesielt.
Livet har lært meg mye og er det en ting som er større enn andre er det viktigheten av å elske sine mennesker mens de er her.
Jeg vet hva jeg snakker om, jeg har mistet mitt menneske.
Vi mennesker må ta det litt dypere til oss at ingenting er en selvfølge. Det er langt i fra en selvfølge og ha en livspartner og barn. Det er langt i fra en selvfølge  og ha nære venner eller nære relasjoner i familien.
Men hvis du er heldig og ha ett eller flere mennesker som føles mer dine enn noen andre så ta hånden til hjertet og lov deg selv og sette mer pris på det! Ta deg tid til å reflektere dypere over hvordan du prioriterer tiden din og ikke minst fortell  den/ dem hva de betyr for deg. Bruk tid med den/ de som virkelig fortjener det, mister dere hverandre er alt for seint.