BREV TIL MIN ALLER VAKRESTE VENN

 

Du farger livet mitt og sjelen min med de vakreste farger. Du har alltid vært der. Alltid tørket tårene mine. Alltid løftet meg opp. 


Livet er lunefullt min kjære. Det har til tider både vært krevende, ensomt og sårbart. Men da du kom inn i livet mitt fikk  jeg et slags ankerfeste, en glede og en venn som har betydd enormt mye i livet mitt. Vi har møtes i  mange forskjellige sammenhenger, både blant venner, til fest og jubel sorg og gråt. Du gir meg lyst til å danse på lyse dager, da får du fram det gode lykkesmilet og på mine vondeste dager er du der, lavmælt og trøstende. Hvis jeg virkelig er sint lar du meg skrike høyt og skingrende. Det hender vi blir sinte sammen da, da blir du også ekstra kraftfull og buldrende.

Jeg er takknemlig for mye i livet aller mest den gaven det var å bli kjent med deg. Jeg elsket deg fra første stund. Jeg har aldri elsket en venn så inderlig som jeg elsker deg. Hver dag deler jeg tankene mine med deg. Du gir meg både hvile og kraft. I ulikt tempo men vi har kontakt daglig. Det må vi bare. Du som gjør meg så godt. Hvis jeg en dag skulle bli tvunget til og leve uten deg tror jeg både sjelen og hjertet mitt hadde dødd. Du forsto meg da ingen andre gjorde det. Du ga meg ord og tekster til og uttrykke det  jeg bar inni meg. Vi møtes ofte blant venner, igjennom deg har jeg også møtt mange nydelige mennesker.  Noen av dem har blitt fantastiske gode venner det vil jeg være evig takknemlig for. Du er lett og elske og du har forandret mange sine liv.

Men mest av alt elsker jeg de sjelfulle stundene vi har sammen bare du og jeg. Jeg reflekterer best over livets gleder, sorg og smerte sammen med deg. Ingen har hjulpet meg bedre igjennom kjærlighets sorg og store menneskelige tap som deg. Vennen som alltid blir. Stødig og trofast. Alltid like oppløftende  Alltid like gavemild og raus. Alltid full av overraskelser og nye gleder.

LIVET MITT HADDE ALDRI BLITT SÅ RIKT OG SAMME UTEN.


 MIN VAKRE VENN, MUSIKKEN.❤️